Ortaya Karışık

Her telden, her demden hikayeler, yazılar

23 Kasım 2020 Pazartesi

Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri Firma Rehberi

Bugün sizlere ister öğrenci olun, ister işinsanı ya da girişimci olun herkese yararlı olacağını düşündüğüm bir siteden bahsetmek istiyorum. Sitenin adı Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri Firma rehberi www.turkosb.com




Staj yapacak fabrika mı arıyorsunuz?


Öğrencisiniz ve staj yapacak işletme, fabrika arıyorsunuz, yeni mezun oldunuz iş mi arıyorsunuz bu kaynak site tam da bakmanız gereken yer. Organize Sanayi Bölgelerinde farklı sektörlerde üretim yapan onlarca firma elinizin altında...




Üniversiteyi bitirdiniz, iş arıyorsunuz...

Üniversite yılları bitti ve diplomayı aldınız. Hayat yeni başlıyor, sizin için. En zor aşamaya ilk adımı attınız. Ailenizin ve hayatın sizden beklediği tek şey iyi bir iş bulmanız. Elbette bir süre kariyer sitesinde iş ilanlarına bakabilirsiniz. Tanıdıklar aracılığı ile iş bulabilirsiniz. Ancak Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri Firma Rehberi TurkOSB.com ile oturduğunuz yerden onlarca firmayı inceleyebilir, CV gönderebilirsiniz. TurkOSB.com özellikle üretici firmaların bilgilerini paylaştığı için işi ilk kaynaktan öğrenme ve kurumsal bir işletmede çalışma olanağını da yakalamış olursunuz.




Üretim yapıyorsunuz ama ürün tedarikinde sıkıntılarınız var. Mevcut tedarikciniz malları gününde getirmiyor ya da fiyatlardan memnun değilsiniz. Yeni tedarikçi aramak fiyat analizi yapmak artık www.turkosb.com ile çok kolay.

Bayilik mi arıyorsunuz? İşinizi mi değiştirmek istiyorsunuz?

Yeni bir girişim yapmak istiyorsunuz, bayilik almak istiyorsunuz ya da ara ürün, ham ürün arıyorsunuz, kim hangi işi nerede yapıyor? Zaman hepimizin en kıymetlisi. www.turkosb.com en büyük yardımcınız olabilir.




Bilindiği üzere Türkiye'de faaliyette olan ve yeni yeni arsa tahsisleri yapılan 300'ün üzerinde organize sanayi bölgesi bulunmaktadır. Bir araştırma yapma adına hepsini ziyaret etme olanağı imkansız. Her birinin web sitesine giriş yapıp tek tek bakmanız lazım. Gerçek şu ki bu osb web sayfalarının firmalar bölümü güncel olmayıp, yeterli bilgi de sağlayamamaktadır. Bu eksikliği gidermek amacıyla yayın hayatına başlayan Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri Firma Rehberi www.turkosb.com büyük bir misyon edinmiş durumda. Zor bir işe kalkışmışlar ama ortaya çıkan ürünü kendi adıma başarılı buldum diyebilirim.

Pekala ne var bu www.turkosb.com da?

• Kategorize edilmiş firma iletişim bilgileri
• Firma haberleri 
• Firma ve ürün tanıtım videoları
• Firma ilanları
• Fuar takvimi
• ....

300 OSB sitesine tek tek girmekten bir site üzerinden araştırma yapmak çok daha kolay. Kategorizasyon başarılı. Daha da geliştirilebilir.  Makarna üreticileri diye arama yaptığınızda sadece makarna üreticilerini ekrana getirmesi başarılı. Başka bir değişle alakasız sonuç yok. Az firma, hedef 12. 




Firma ve organize sanayi bölgelerinin birçok gazetede göremeyeceğiniz haberlerini de yayınlıyor, TurkOSB.com. üst düzey atamalar, ihracat haberleri, yatırımcı haberleri, yeni ürünler, firmaların yurtdışında başarıları başlıklardan bir kaç tanesi...

Sitede yıllık yer alan fuar takvimi diğer faydalı eserlerden bir tanesi. Fuar takvimi aracılığı ile de eğer firma sahibi iseniz katılmayı plandığınız fuarı görebilir, hazırlıklarınız yapabilirsiniz. Eğer ziyaretçi iseniz de etkinlik takviminizi kolaylıkla ayrlayabilirsiniz.

Sonuç olarak bakıldığında mantıkla hazırlanmış bir site. Bir çok kesimden insanlar için faydalı olacağını düşünüyorum.

En çok da sitenin sloganını çok beğendim. Çok başarılı bir slogan olduğunu düşünüyorum. "Türkiye Üretiyor, Türkiye Kazanıyor." Seçim zamanı siyasi parti sloganına dönüşebilecek bir slogan olmuş, başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adbox